Mirë se vini në faqen tonë të internetit!

 

Me udhëzimet e Zotit tonë dhe Mbretit Jezu Krisht, ne, Annemarie dhe Udo, themeluam këtë faqe interneti sepse fjala e Perëndisë duhet të jetë e aksesueshme për të gjithë.

Është dhe nuk ishte menduar kurrë vetëm për marrësin, i cili e merr atë - siç jepet këtu - përmes Fjalës së Brendshme.

Ju kërkojmë të vini re se nuk është marrësi ai që është i rëndësishëm, por se e gjithë vëmendja duhet të përqendrohet vetëm te FJALA, e cila është me origjinë hyjnore.

 

ZOTI nuk është fe, por E VËRTETA. Dhe si punëtorë në vreshtin e Perëndisë, ne i përkasim vetëm Atij dhe asnjë organizate njerëzore.

Kjo video muzikore bazohet në kapitullin 3 të Joshuas

Zbulesa 6:5-8
Hapja e vulave 3 dhe 4.pdf
PDF-Dokument [240.1 KB]
Zbulesa 12:7-9
Rënia engjëllore.pdf
PDF-Dokument [142.5 KB]

Informacione të dobishme

Zbulesa 13:18
Çfarë është mëkati, Masa e duhur e dashu[...]
PDF-Dokument [94.8 KB]
Druckversion | Sitemap
© Jünger Christi